Üdvözlünk!


A Szexneked.hu felnőtt szexpartner társkeresőt csak 18. életévüket
betöltött látogatók használhatják.

Belépés
Nem múltam el 18 éves

Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett - férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot! Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Ingyenes szexpartner kereső regisztráció


Légy te is tagunk - ingyenes szexpartner kereső regisztráció

Keresztneved:

Csak anyakönyvezhető magyar keresztneveket fogadunk el, ha külföldi nevet viselsz, kérjük jelezd a leírásodban.

E-mail címed:

(titkos adat)


Egy valós, élő e-mail cím. Azért fontos, hogy egy működő címet adj meg, mert ide kapod meg a jelszavad, anélkül nem tudsz majd belépni, és hiába töltötted ki az adataid. E-mail címed végig titkos marad, nem kerül nyilvánosságra.

Nemed:

Valódi nemet jelölj be, ellenkező esetben figyelmeztetés nélkül töröljük az adatlapot. Később nem módosítható.

Születési dátumod:

A pontos születési dátumod.

Mobilszámod:

(titkos adat, nem kötelező mező)

Ha van, azt javasoljuk, add meg mobilszámod, hogy ismerkedő SMS-t fogadhass. A mobilszámod végig titkos marad, rajtad múlik kinek árulod majd esetleg el SMS-ben. A szolgáltatást ki lehet kapcsolni a Beállítások között. A szolgáltatás jellegéből adódóan csak magyar mobilszámokat fogadhatunk el.

Szexuális beállítottságod:

Lakhelyed:

Kezdj el gépelni és válassz a listából! Külföldiek az alábbi lehetőségek közül választhatnak: Európa, Ázsia, Ausztrália, Észak-, Dél-, Közép-Amerika, Afrika.

Nemzetiséged:

Családi állapotod:

Magasságod:   cm

Súlyod:   kg

Testalkatod:

Hajszíned:

Szemed színe:

Dohányzás:

Alkohol:

Piercinged (testékszered):

Tetoválásod:

Hírlevél: kérek

Ritkán küldött időszakos hírlevelünkben ellenállhatlan akciókra, újdonságokra hívjuk fel a figyelmed - szívből ajánljuk hogy feliratkozz.

Rövid leírás magadról:

Legalább 100, maximum 1000 karaktert írj magadról. A leírást moderátorunk akkor fogadja el, ha tartalmas a szöveg (pl. "majd később" nem megfelelő), nem szerepel benne telefonszám, e-mail cím vagy bármilyen elérhetőség, és a Szabályzatban foglaltakat is teljesíti.

karaktert írtál eddig. 
Elfogadom és magamra nézve kötelezőnek tekintem az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), valamint az Adatvédelmi Szabályzatot