Üdvözlünk!


A Szexneked.hu felnőtt szexpartner társkeresőt csak 18. életévüket
betöltött látogatók használhatják.

Belépés
Nem múltam el 18 éves

Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett - férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot! Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Ajánló


Mennyire számít a méret a férfiaknál?

penisz-nagyobbitas

Női és férfi magazinok, blogok, segédeszköz áruházak és fórumok rendszeresen boncolgatják a témát, egyértelmű, mindenki által elfogadható válasz azonban még mindig nem született a kérdésre. Vannak olyan hölgyek, akik adottságaiknál fogva a nagyobb méreteket részesítik előnyben, másoknak már a kisebb pénisz is tökéletes testi kielégülést nyújt. Azzal minden esetben érdemes tisztában lenni, hogy a jól működő szexuális élet sokkal többről szól, mint pusztán a centikben mérhető gyönyörről. Ennek ellenére azonban a legtöbb férfi nagyobb méretekkel szeretne rendelkezni, mint amekkorát a természet adott számára.

A vitx.hu információi szerint több lehetőség is kínálkozik arra, hogy a pénisz növelés, pénisz nagyobbítás hosszú távon megvalósítható legyen, ezek között pedig akár a műtéti beavatkozás is szóba kerülhet. Míg azonban a hölgyek esetében sokan teszik le a voksot a mellnagyobbítás mellett, addig a férfiak már az intim ékességüket érintő legkisebb beavatkozás hallatától is rosszul vannak. A félelem jogos, hiszen a pénisz növelő műtétek valóban nem a legegyszerűbbek. Bár a saját zsír befecskendezésével némileg változtatható a pénisz vastagsága, de ha a hosszúságot szeretnék alakítani, úgy komoly sebészeti eljárásra van szükség. Nyilvánvaló tehát, hogy a hasonló módszerek nem bizonyulnak a legkedveltebbnek a férfiak körében.

Van, hogy a kisebb jobb
Felnőtt filmekben legtöbbször hatalmas méretekkel megáldott férfiak láthatóak, ezért sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon valóban csak húsz centi fölött igazi-e az élvezet. Ahogyan a férfiak esetében is más a hossz és a vastagság, úgy a női adottságok is rendkívül eltérőek. Életkortól, gyermekvállalástól, a hüvelytornára fordított figyelemtől, vagy egyszerűen csak a természet adományától függően vannak, akik szűkebb, míg mások tágabb hüvellyel rendelkeznek. Míg az utóbbi esetben a pénisz vastagsága valóban sokat dobhat a szexuális együttléten, addig a túl nagy méreteknek akár hátrányai is lehetnek. Vannak olyan hölgyek, akik a sokak által emlegetett húsz centis határ fölött igencsak fájdalmasnak érzik mind a behatolást, mind az együttlétet. A Vitx által megkérdezettek egyértelműen azon az állásponton vannak, hogy bizonyos szexuális játékok, egymás izgalomba hozása, vagy anális közösülés esetében kifejezetten a kisebb méretekkel rendelkező férfiak a kedveltek a nők körében, de a pénisz nyújtás, pénisz vastagítás természetes úton történő megvalósítása csak előnyökkel járhat mindkét fél számára.

Pszichés problémák és merevedési zavarok
Az átlagosnál kisebb méretekkel rendelkező férfiak körében nem ritka, hogy saját nemi szervükkel való elégedetlenségük már az ismerkedésre, valamint az új partnerrel való első aktusra is rányomja bélyegét. A szégyenérzet, és a férfiasság nem megfelelő megélése akár merevedési zavarokhoz is vezethet. A hasonlót már megtapasztaltak nehezebben ismerkednek, és már a szexualitás puszta gondolatát is egyfajta teljesítménykényszerrel azonosítják, ami a lehető legrosszabb a problémából való kilábalást illetően.

Nem minden arany, ami fénylik!
A megoldást valahol az önelfogadás és ezzel együtt a magabiztosság helyreállítása, annak lassan, de biztos alapokon való felépítése jelenthetik. A gyakorlatban valójában péniszmérettől függetlenül megtalálhatja mindenki azt a partnert, akivel harmonikus kapcsolat építhető ki. A kiegyensúlyozott, izgalmakat és változatosságot jelentő szexuális élet nem csak a méretek függvényeként alakul. Abban az esetben, ha a nagyobb magabiztossághoz plusz centikre lenne szükség, többféle lehetőséggel is élhetünk manapság. A pénisz növeléséhez, pénisz vastagításhoz speciális hatóanyagokat tartalmazó, biztonságosan alkalmazható készítményeket vehetünk igénybe, de akár az erotikus áruházak kínálatában megtalálható pénisz növelők mellett is letehetjük a voksot.